Kookworkshops Zakelijk

kookschool

• Ideaal voor interactief personeels- bedrijfsuitje
• Geschikt voor teambuilding en stimuleren van creativiteit
• (Nadere)kennismaking met klanten en/of samenwerkingspartners
• Voldoende ruimte om uitgebreid te tafelen

Jaarlijks personeelsuitje

Zoek je een leuke activiteit voor het jaarlijkse personeelsuitje of wil je netwerken om (toekomstige) klanten beter te leren kennen? Volg bij StarliciousFood Kookstudio Eindhoven een inspirerende kookworkshop. Of het nu gaat om een workshop tapas maken of het samen bereiden van een 4- of 5-gangen diner, de mogelijkheden zijn talrijk.  Bekijk het aanbod.

Kookschool

De aanvangstijden en kookthema’s op onze kookschool zijn altijd in overleg. De gemiddelde kookworkshop duurt 3,5 tot maximaal 4 uur. Tijdens de kookworkshop heb je voldoende tijd om met elkaar ontspannen te tafelen. Specifieke wensen horen wij graag van te voren zodat  iedereen een geslaagde middag of avond heeft. StarliciousFood organiseert kookworkshops van circa 8 tot 80 personen.

Vergaderen

Kom bij ons vergaderen  eventueel in combinatie met een workshop Kooklunch. Dit is een compacte kookworkshop van maximaal 2,5 uur, een populaire break tijdens een intensieve vergadering of bijeenkomst.

Kookworkshop

Het is belangrijk om het doel van de workshop van te voren aan te geven. Gaat het om een ontspannen avond met een kleine keukenactiviteit en veel tijd om te tafelen denk dan aan een kookworkshop Fingerfood  met o.a. de keuze van tapas, antipasti of sushi maken.
Of zijn de gasten graag (langer) actief in de keuken en wil men graag iets leren? Denk dan aan een Authentieke kookworkshop  met extra aandacht voor achtergronden, ingrediënten en bereidingswijzen. Wat denk je van bijv. Authentiek Indiaas?
Je kunt ook kiezen voor een workshop die de gasten prikkelt om zelf oplossingen te zoeken en creatief aan de slag te gaan? Dan is misschien de kookworkshop ‘ Out of the Box’ een geslaagde keuze. Wij verzorgen ook engelstalige kookworkshops, ideaal voor internationale gezelschappen.

Contact

Neem gerust contact met ons op. Wij informeren je graag over de meest passende kookworkshop.

 

Vergaderen