Catering zakelijk

starlicious_20130052

•Complete verzorging van de catering tijdens het evenement
•Passend bij uitstraling van het bedrijf
•Van intiem zakendiner tot uitgebreide bedrijfsborrel

 

FEEST OP DE ZAAK

Is er binnenkort iets te vieren of te organiseren op de zaak? Wij komen graag naar je toe om alle zorgen uit handen te nemen. Misschien heb je diverse partyhapjes nodig, het populiaire fingerfood voor tijdens de borrel? Maar ook voor de complete verzorging en aankleding van een zakelijke lunch of (walking-)diner op locatie kun je ons bellen. Wij denken graag met je mee.

 

MAATWERK

Allereerst gaan wij met je in gesprek zodat we je een passend voorstel kunnen doen. Elk bedrijf is anders en heeft haar eigen accenten. Wij benadrukken die accenten ook tijdens de culinaire omlijsting van het evenement. Wij zorgen ervoor dat het bedrijf zo goed mogelijk wordt gepresenteerd.

 

TALRIJKE MOGELIJKHEDEN

Heb je een vraag of een idee, leg het aan ons voor! StarliciousFood denkt graag met je mee. Misschien weet je precies wat je wilt maar ook al ben je nog aan het zoeken in welke vorm het evenement het beste tot zijn recht komt dan mag je ons bellen. Wij denken graag met je mee, hebben ruime ervaring en werken niet met standaard concepten. Probeer ons uit! Wij gaan die uitdaging graag aan.

 

ZORGELOOS GENIETEN

Als je StarliciousFood inschakelt kun je gegarandeerd zorgeloos genieten en alle aandacht besteden aan de gasten. Niet alleen de uitvoering maar ook de voorbereidingen en het opruimen na afloop behoort tot onze service. Bel ons en geef je zorgen uit handen, 06-11222236!


 

Toch liever zelf koken met je gezelschap?