Zakelijk

starlicious_4284

• Kookworkshops voor bedrijfsuitje, teambuilding & klantencontact
• Ruimte voor vergaderen, intervisie en teambuilding
• Culinaire omlijsting van uw vergadering
• Complete culinaire verzorging van uw evenement

CENTRAAL GELEGEN

Ben je op zoek naar een kookworkshop voor het personeel of om met klanten te netwerken? De kookstudio van StarliciousFood bevindt zich op loopafstand van stad en station en is gemakkelijk te bereiken met de auto. Deze locatie biedt volop mogelijkheden voor zakelijke ontmoetingen met een ontspannen karakter.

VERGADERMOGELIJKHEDEN

Wil je eens op een andere wijze vergaderen of ben je op zoek naar een inspirerende vergaderruimte in Eindhoven? StarliciousFood heeft een vergaderruimte waar je in alle rust zaken kunt bespreken en/of personeel kunt trainen? StarliciousFood Kookstudio verhuurt twee inspirerende vergaderruimtes. Een heerlijke lunch ter onderbreking van het overleg is een prima manier om even te ontspannen. In tijden van rust verwerk je de gesprekken en krijg je vaak goede ideeën.

Naar volle tevredenheid een succesvolle zakelijke meeting gehouden in een informele en ongedwongen sfeer. De verwachting na bezichtiging van de website en contact per telefoon en email is volledig waargemaakt.

L.Hoefnagels, MCB International B.V.

Culinaire omlijsting

Je kunt ook kiezen om de vergadering te combineren met een culinaire omlijsting. Activiteiten tijdens een overleg activeren andere delen van de hersenen. Dit is vooral erg effectief bij brainstormsessies? Ben je graag actief en wil je dat de teamleden ook actief blijven, denk dan eens aan een kookworkshop. Jullie zijn van harte welkom in onze keuken voor een kooklunch of volledige kookworkshop. Neem gerust contact met ons op voor een programma op maat.

Tip: Wanneer je een bedrijfsuitje combineert met een vergadering inclusief lunch of diner wordt dit niet meegeteld voor de WKR.  StarliciousFood heeft diverse arrangementen. Zo kunt je bijvoorbeeld vergaderen met een lunch en na afloop gezellig met elkaar koken en dineren.

CATERING OP LOCATIE

StarliciousFood verzorgt met liefde de complete culinaire verzorging van uw bedrijfsevenement op locatie. Laat ons je helpen met het organiseren van een bedrijfsborrels, openingen, productrelease, het vieren van bouwsuccessen of complete kerstvieringen. Wij denken graag met je mee en nemen de zorg voor de gehele catering uit handen. Bel ons 06-11222236 om te bespreken wat wij eventueel voor je kunnen doen. Wij vinden het leuk!

Wij ontmoeten je graag

De kookstudio van StarliciousFood ligt op een centrale plek in het centrum en biedt volop mogelijkheden voor uw zakelijke ontmoeting.

Neem gerust contact met ons op voor een programma op maat.


zakelijk vergaderen

Vergaderen

zakelijk

Catering

Workschops zakelijk

Kookworkshops

Catering zakelijk

De Kookstudio