Over Starliciousfood

StarliciousFood

 

• Sinds 2009 met liefde & passie
• Kookworkshops, thuiskok & catering op maat
• Authentiek, eerlijk, kleurrijk, smaakvol en op maat

LIEFDE EN PASSIE van StarliciousFood

StarliciousFood is in 2009 opgericht door Jacky van der Starre uit liefde en passie voor het vak. Mooie, eerlijke en echte producten samenvoegen tot smakelijke kookkunsten. De Italiaanse en Indiase keuken zijn Jacky’s grote liefdes. Invloeden van deze keukens zijn vaak terug proeven in haar gerechten en kookworkshops. Inmiddels bestaat StarliciousFood uit een team van verschillende professionals die jouw feest of workshop graag tot een succes maken.

INSPIRATIE & GENIETEN door StarliciousFood

StarliciousFood inspireert mensen om lekker (zelf) te koken, nieuwe gerechten uit te proberen en te genieten van de (vers) gemaakte maaltijd. Je bent bij StarliciousFood kookstudio Eindhoven op het goede adres voor een inspirerende kookworkshop, een verzorgd diner bij jou aan huis of de complete verzorging van je bedrijfsborrel. We informeren je graag naar de mogelijkheden.

Ontspannen bij StarliciousFood

Na een hartelijke ontvangst, een drankje en een smakelijke ‘bite’ leggen we je het menu uit. We maken je wegwijs door de kookstudio van StarlisiousFood zodat je je er snel helemaal thuis voelt. Bij StarliciousFood gaat het niet alleen om het technische koken maar ook om het plezier in koken.

Eten is emotie

Eten is emotie en een beleving. Kookstudio StarliciousFood bezorgt je een culinaire belevenis. Samen met vrienden of collega’s maak je van mooie ingredienten de heerlijkste gerechten. Wij willen je laten zien dat gezond en lekker koken niet moeilijk hoeft te zijn. Wij garanderen je dat je door het bereiden van onze eerlijke en eenvoudige gerechten inziet dat iedereen kan koken.

De afwas is voor ons

Kom met je vrienden, relaties of familieleden op één van onze locaties koken. Bij ons aanbod van kookworkshops vind je inspiratie. Heb je een speciale wens, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

De lusten zijn voor jullie maar de afwas is voor ons.

 

Bekijk de agenda