Routebeschrijving

Routebeschrijving

De kookstudio StarliciousFood is te bereiken met:

 • De auto
  Neem de A2 richting Eindhoven en vervolg op de N2 richting Waalre/Veldhoven/Eindhoven/Tilburg. Neem afslag 30 richting Centrum en zorg dat je op de goede baan rijdt. Sla bij de verkeerslichten rechtsaf naar de Cederlaan. Sla bij de tweede verkeerslichten linksaf op de kruising naar de Schootsestraat. Blijf deze weg voor circa 500 meter volgen. Wanneer je onder de brug door rijdt zie je het Innovation Powerhouse aan de rechterkant.
  Bij het gebouw kun je gratis parkeren. Om bij deze parkeerplekken te komen neem je de eerste of de derde slagboom. Hier kun je aanbellen bij EAST. Let op: voor het gebouw bevindt zich ook een parkeerplaats van een externe partij waar je moet betalen. De kookstudio bevindt zich op de hoek naast de hoofdingang op de begane grond.
 • De bus
  Op Eindhoven CS kun je bus 401 nemen in de richting van Eindhoven Airport, of bus 402 in de richting van Veldhoven Sondervinck. Verlaat de bus bij de bushalte Cederlaan. Wandel in ongeveer 9 minuten naar het Innovation Powerhouse. Loop vanaf de bushalte naar de Schootsestraat en sla linksaf bij het kruispunt. Blijf deze weg voor ongeveer 500 meter volgen. Wanneer je onder de brug door loopt zie je het Innovation Powerhouse aan de rechterkant.
 • De trein
  Het Innovation Powerhouse ligt op slechts 500 meter van Eindhoven Station Strijp-S. Wanneer je het station Strijp-S verlaat, zie je het onze Innovation Powerhouse aan de rechterkant.
 • De fiets
  Wanneer je vanaf het centrum komt fiets je het makkelijkst over Strijp-S naar onze locatie in het Innovation Powerhouse. Volg het fietspad langs de Torenallee. Wanneer je onder de brug door fietst zie je het Innovation Powerhouse aan de rechterkant. Links van het gebouw (voor de hoofdingang) bevinden zich een aantal rekken waar je jouw fiets kunt stallen.