Referenties

Referenties

Catering verjaardagsborrel

Heerlijke streetfood hapjes, bijzondere locatie, fantastische avond! Zo hebben wij en onze gasten de borrel ter ere van onze 30e verjaardagen bij Starliciousfood ervaren. Heel erg bedankt!

Sytze & Bionda

Zakelijke meeting met kookworkshop

Naar volle tevredenheid een succesvolle zakelijke meeting gehouden in een informele en ongedwongen sfeer. De verwachting na bezichtiging van de website en contact per telefoon en e-mail is volledig waargemaakt. Aansluitend aan de meeting mochten we met onze keukenkwaliteiten aan de slag, een welkome afwisseling voor het zitvlees. Als afsluiting hebben we onze culinaire hoogstandjes gezamenlijk genuttigd onder het genot van enkele drankjes. Bedankt voor een zeer geslaagde middag en avond!

L. Hoefnagels, MCB International B.V.

Vergadering met kookworkshop

 
Wij hebben erg genoten gisteren van de gastvrijheid, de knusse ruimte en het lekkere eten! Details als het glaasje bubbels en de hopjes na de lunch werden erg gewaardeerd. Een dikke 10 dus. Nogmaals bedankt!!

S Claassen, PNO Consultants

Bruiloft (tuinfeest)

 
Jacky en haar team hebben het fantastisch gedaan, begrepen onze wensen en het was heerlijk ongedwongen! Super attent op de dag zelf en alles heel netjes achter gelaten! Dank voor de bijdrage, we hebben heel veel complimenten over het eten en de bediening gehad!

Wille-Marie Dams

Kookworkshop Tapas & Fingerfood

Afgelopen vrijdag met onze afdeling een workshop Fingerfood gevolgd bij Jacky. Ze had heel erg goed rekening gehouden met onze wensen zoals bijvoorbeeld enkele personen vegetarisch. Alles was goed voorbereid en het waren leuke verrassende recepten die voor iedereen goed te volgen waren. Daarna gezellig samen overal van gesmuld. Echt voor herhaling vatbaar.

Carin Joosten, MMC Eindhoven

Cooking class 'Fingerfood'

We had a great time and a very nice meal. Thank you on behalf of the IMS team.

Philips Lighting Procurement

Kookworkshop Antipasti

  Geweldige locatie, eten was ook super! We zijn eruit gezet maar dat zegt genoeg over ons;-)

Lunetzorg, team dagbesteding

Kookworkshop Authentiek Siciliaans

We hebben gezellig en en relaxed 'Authentiek Siciliaans' gekookt met prachtige dagverse producten, waarna we onder genot van een drankje gingen dineren in een sfeervol authentiek pand. Jacky van der Starre is creatief, professioneel en veelzijdig. In alle rust begeleid ze haar klanten van een recept naar een succesvol diner. Ik wil StarliciousFood hierbij van harte aanbevelen. We komen nog een keer terug Jacky, een volgende keer voor de Maleisische keuken.

Atelier Inges, Astrid Ansems

Kookworkshop Authentiek Surinaams

Op een zonnige dag een kookworkshop 'Authentiek Surinaams' gevolgd met de Q afdeling. De toon was al gezet door het weer, maar het ontvangst met de Surinaamse bananenchips was meteen een pluspunt voor StarliciousFood. Het thema was voor het team een mooie gelegenheid om uit hun comfortzone te treden en open te staan voor vernieuwing. Tegelijkertijd heeft StarliciousFood  met het bereiden van verschillende gerechten kunnen bijdragen aan samenwerking en teamwork. Met swingende Surinaamse achtergrondmuziek en heerlijk bereide gerechten kijkt de afdeling terug op een geslaagde kookworkshop. StarliciouFood heeft zelfs het team kunnen enthousiasmeren om de recepten thuis uit te proberen. Enorm bedankt voor deze geslaagde dag!

Clyde Ardjopawiro Q Department Pantheon

Kookworkshop Italiaanse Lente 4-gangen

We hebben een gezellige avond gehad met ons team. Een heerlijk menu en een hartelijk ontvangst. Bedankt voor de leuke avond!

Rabobank, team Ondersteuning

Kookworkshop Authentiek Indiaas

Bedankt! Het was delicious en gezellig. Veel nieuwe inspiratie opgedaan!

Jan & Pauline

Kookworkshop 'Summerbites'

    Afgelopen maandag een erg leuke en gezellige kookworkshop gehad. We vonden de ruimte om te zitten erg leuk en mooi vormgegeven. We hebben ontspannen kunnen borrelen, eten en kletsen in een ongedwongen sfeer. Het waren makkelijke recepten maar toch net anders waarbij we gezellig met z’n allen in de keuken bezig zijn geweest. Leuk ook om de receptuur te hebben, makkelijk thuis nog eens te maken. Bedankt voor deze gezellige en lekkere avond!  

Libra Revalidatie & Audiologie