Thuiskok

 

Ontspannen aanschuiven zonder stress

Zoek je een thuiskok? Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken om inkopen, een chaotische keuken en een berg afwas. Met de thuiskok van StarliciousFood bepaal jij wat er op tafel komt! Je eigen tafel, feestelijk gedekt vol kleurrijke en smaakvolle gerechten. Al je aandacht gaat uit naar je gasten. Je hebt tijd voor een goed gesprek met je gasten en de kinderen kunnen (op tijd) in hun eigen bed slapen. Wat wil je nog meer? StarliciousFood regelt het voor je!

Koken op locatie

StarliciousFood komt graag bij je thuis of op een andere locatie voor je koken. Maatwerk en originaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken niet met standaard concepten en vaststaande menu’s maar samen ‘ontwerpen’ we jouw feest en/of speciale gebeurtenis. Wij werken aan een voor jou onvergetelijk moment.

Thuiskok met zorg en liefde

De thuiskok van StarliciousFood bereidt en presenteert de maaltijd s wordt met zorg en liefde. Of het nu gaat om een uitbundige bruiloft in de tuin of een ingetogen diner in de woonkamer, wij zorgen voor alle ingrediënten zodat jij intens kunt genieten. Verse, eerlijke (seizoens)producten zijn de basis voor onze gerechten. De mogelijkheden zijn talrijk. Van kleurrijke ‘bites’, een zomers buffet, een verrassend ‘walking-dinner’ of een klassiek 4-gangen diner aan een stijlvol gedekte tafel. Bel StarliciousFood om jouw moment onvergetelijk te maken.

 

Bekijk ook de mogelijkheden voor catering