Kookworkshops particulier

starlicious_0194

Inspiratie opdoen

Inspiratie opdoen in de keuken, samen gezellig koken en de heerlijkste gerechten aan tafel serveren. Met vrienden, familie of collega’s kan je op een van onze kooklocaties met ‘hart & ziel’ komen koken. Een compleet 4/5-gangen Seizoensdiner of een volle tafel met feestelijk Fingerfood, jij mag het zeggen….en uiteraard zélf maken. De ‘lusten’: de heerlijke gerechten zijn voor jullie, de ‘lasten’: de afwas blijft voor ons.

Hartelijk ontvangst

Na een hartelijk ontvangst: een lekker drankje & een smakelijke ‘bite’ krijg je het menu uitgelegd. Geen gecompliceerde gerechten maar inspirerende en vernieuwende menu’s; gerechten die je thuis zeker nog een keer wilt maken. Tijdens de workshops maken we zoveel mogelijk gebruik van verse, eerlijke seizoensproducten. Je gaat in kleine groepjes aan de slag; ingrediënten en keukengerei liggen voor je klaar op de keukentafel. Na ongeveer 1 à 1,5 uur kan je aan tafel om te genieten van de eerste ‘kookresultaten’. De gemiddelde kookworkshop duurt ongeveer 3-4 uur, afhankelijk van het thema.

Functionele keuken

Niet alleen de keuken is functioneel en van alle gemakken voorzien. Ook de gerechten gaan met hun tijd mee. Wij houden van koken en hebben onze voelsprieten uitstaan voor trends en populaire gerechten. Heb je een speciaal verzoek,twijfel dan niet om dit met ons te bespreken. Wij staan open voor nieuwe culturen en gerechten.

Thema Kookworkshop

Workshops hebben thema’s zoals ‘Fingerfood’, ‘Streetfood’, ‘Summerbites’, ‘Oogst’, ‘Italiaanse winter’ & ‘Lentekeuken’, je kunt het zo gek niet bedenken. De receptuur van de workshop krijg je
altijd mee naar huis, handig als je op een ander moment zin hebt om culinair uit te pakken voor je familie of vrienden. Het minimum aantal personen voor een kookworkshop is 10. Kijk in de agenda voor ons aanbod voor individuele inschrijving. Mocht je een allergie of speciale wens hebben..laat het ons weten! .

 

Of bekijk de agenda voor individuele inschrijvingen