Catering

Catering buffet

Iets te vieren, catering, buffet?

StarliciousFood is er voor de momenten die er toe doen. Momenten waarop je iets te vieren hebt, wanneer je iemand wilt verrassen of iets bijzonders wilt afsluiten. Momenten waarvan je wilt genieten en je geen zorgen wilt hebben over het eten. Geniet van zalige hapjes & smakelijke gerechten tijdens deze bijzondere momenten. Wij verzorgen de catering of maken een verrassend buffet.

Verrassende concepten

Speciaal voor jou gemaakt en feestelijk gepresenteerd is het buffet verzorgd door StarliciousFood. Met nieuwe, verrassende concepten organiseert StarliciousFood events zowel bij je thuis als op het werk. Heerlijk authentieke maaltijden van StarliciousFood zijn een complete verwennerij.

Unieke aanpak

Elke (feestelijke) gelegenheid vraagt om een unieke aanpak, daar is StarliciousFood goed in. We gaan samen rond de tafel zitten om te kijken wat het beste bij jouw feest of event past. Wil je graag alles uit handen geven? Wij organiseren alles voor je ‘tot in de puntjes’. Wil je graag zelf een bijdrage leveren aan je feest, bijvoorbeeld de aankleding? Geen probleem: je krijgt een passend voorstel met verschillende mogelijkheden. Voor je catering vraag je hulp aan StarliciousFood. Wij helpen je graag.

Kookworkshops

Wil je zelf de catering buffet verzorgen maar wil je meer weten over een speciale keuken en de verschillende kookworkshops? Kijk dan eens in onze agenda voor Kookworkshops waar je individueel voor kunt inschrijven.

Wij maken het in orde!

Jij kiest wat past bij jou en wij maken het in orde.  Met nieuwe, verrassende concepten wordt eten steeds weer een feest. Onze liefde is koken, en dat ga je niet alleen zien, maar zeker ook proeven. StarliciousFood organiseert regelmatig verschillende Food Events. Bekijk de Agenda voor komende evenementen.

 

Liever een thuiskok?