Particulier

starlicious_4266

• Heb je iets te vieren?
• Wil je een gezellige en leerzame kookworkshop organiseren als groepsactiviteit?
• Heb je catering nodig?
• Zoek je een thuiskok bij jou in de keuken?
• Ga je trouwen?

StarliciousFood biedt oplossingen.

Voor een gezellige groepsactiviteit

Wil je een leuke groepsactiviteit voor je familie, vriendengroep of vrijgezellenfeest organiseren? Kom dan gezellig koken in onze kookstudio. De kookstudio ligt vlak bij het station Eindhoven en is
ruim genoeg voor 35 personen. De kookstudio is volledig ingericht en wij  zetten plezier maken tijdens het koken centraal. Als je met meer mensen wilt koken hebben wij ook andere ruimtes die we daarvoor kunnen gebruiken. Neem dan even contact met ons op.

Samen koken als groepsactiviteit is niet alleen leuk maar ook lekker. Wij leren je hoe je met seizoensproducten heel gemakkelijk de lekkerste gerechten maakt.

STARLICIOUSFOOD IS KOK AAN HUIS

Heb je binnenkort iets te vieren en zie je op tegen al het gerommel en geregel? Wat moet je maken? Wanneer haal je de boodschappen? Is mijn keuken groot genoeg! En die afwas!

Gun jezelf ook een feestje en maak een afspraak met StarliciousFood. Wij nemen zorg uit handen. Of het nu gaat om het verzorgen van enkel hapjes aan huis, koken bij een groepsactiviteit, het culinair verzorgen van een tuinfeest of een heerlijk diner in jouw woonkamer voor een paar gasten, wij regelen het voor je.

Bruiloft

Een bruiloft is een hele organisatie. Het is de mooiste dag van je leven en dit wil je dan ook tot in de puntjes verzorgd hebben. Wij vinden het leuk om de catering op jouw bijzondere dag te verzorgen. In overleg bepalen we hoe de dag eruit ziet en wat je van ons verwacht. Het is een grote frustratie voor je gasten als de catering niet goed is geregeld. StarliciousFood zorgt ervoor dat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Alle gerechten worden volgens plan bereid en zien er feestelijk uit. Geheel passend in de sfeer van de dag.

Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.

Volg ons op Facebook of instagram

groepsactiviteit Kookstudio Eindhoven

Catering

groepsactiviteit samen koken

Thuiskok

groepsactiviteit Kookstudio Eindhoven

Kookworkshops

groepsactiviteit kookstudio

De kookstudio