Over ons

Over ons

OVER STARLICIOUSFOOD

StarliciousFood is in 2009 opgericht door Jacky van der Starre uit liefde en passie voor het vak. Inmiddels bestaat StarliciousFood uit een team van verschillende gedreven professionals die van iedere kookworkshop, kookcursus en culinaire activiteit graag een succes maken! StarliciousFood inspireert mensen om samen aan de slag te gaan in de keuken, lekker zelf te koken, nieuwe gerechten uit te proberen en culinaire grenzen te verleggen. Daarbij wordt er gewerkt met mooie, eerlijke en echte producten van dichtbij én ver weg.

WORKSHOPS OP MAAT

Of je nu alleen wilt komen, met vrienden of met collega’s, alles is mogelijk. Met kookworkshops, kookcursussen en (zakelijke) arrangementen op maat zorgt StarliciousFood voor een complete culinaire belevenis. Samen met vrienden of collega’s maak je van mooie ingrediënten de heerlijkste gerechten. Bekijk onze verschillende thema’s en doe inspiratie op bij het aanbod van kookworkshops. Heb je een speciale wens? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee!

DE KOOKSTUDIO VAN EINDHOVEN IS GEVESTIGD OP STRIJP-T

De kookstudio van StarliciousFood is gevestigd in restaurant EAST in het Innovation Powerhouse, een voormalige energiecentrale van Philips uit 1958 op Strijp-T in Eindhoven. Een plek om elkaar te ontmoeten en te inspireren en waar samen koken en genieten zorgen voor een unieke ervaring. De locatie aan de Zwaanstraat is zeer goed bereikbaar per trein (5 minuten loopafstand van station Strijp-S), auto (voldoende gratis parkeermogelijkheid voor de deur en slechts 10 minuten vanaf de A2) en fiets (10 minuten vanaf het stadscentrum).
Bekijk hier de route naar StarlicousFood, Zwaanstraat in Eindhoven

Deze locatie is, dankzij de diverse sfeervolle ruimtes om te koken en te eten, uitermate geschikt voor zowel kleine als grote groepen (maximaal 100 personen). Tevens is de locatie ook zeer geschikt voor besloten zakelijke of particuliere bijeenkomsten en vergaderarrangementen.

OVER EAST

StarliciousFood deelt haar locatie in het Innovation Powerhouse met EAST. Het frisse en vernieuwende horecaconcept EAST staat voor de smaken uit het nabije en verre oosten, van Griekenland tot aan Maleisië. Met haar internationale en sociale karakter brengt EAST rijke culturen, kleurrijke keukens en heerlijke producten dagelijks samen. Het internationale team van EAST, dat een afspiegeling is van de Eindhovense samenleving, combineert authentieke smaken van het oosten met smaken van het westen. Bij EAST kun je van maandag tot en met vrijdag terecht voor een heerlijk kopje koffie, huisgemaakt lekkers en smakelijke lunches. Ben je op zoek naar een verrassend diner of lunch op maat? Ook dan ben je bij EAST aan het juiste adres. Neem ook eens een kijkje op www.thisiseast.nl