Spaaractie met ‘De Groene Weg’

Actie_De_Groene_Weg

 

Een mooie start van de  lente: Speciale spaaractie in samenwerking met Slagerij ‘De Groene Weg’ in Eindhoven (Kruisstraat)! Deze slager, onze achterbuurman, is leverancier van al het (h)eerlijke, biologische vlees wat we tijdens de kookworkshops gebruiken.

Eerlijk vlees

Zoals bij de meeste gasten bekend, werken wij zoveel mogelijk met (h)eerlijke en lokale seizoensproducten. Gelukkig zijn er verschillende goede leveranciers in de omgeving van de kookstudio te vinden. Zo ook Slagerij ‘De Groene Weg’ Eindhoven. Zij leveren uitsluitend vers, biologisch vlees van goede kwaliteit. Iets wat je proeft tijdens de resultaten van je kookkunsten in onze kookstudio.

Hoe werkt het?

Bij elke € 15,- die je besteed bij de ‘Groene Weg’ Slager (Kruisstraat Eindhoven) ontvang je een stempel. Een volle stempelkaart van 6 stempels is goed voor € 10,- korting p.p. op een kookworkshop (open inschrijving) naar keuze. Voor het aanbod en inschrijving kan je kijken in onze agendaJe kunt stempels sparen t/m 7 mei 2016. De stempelkaart kan je inleveren tot 30 juli 2016.

Je spaarkaart vol?

Wacht niet te lang, schrijf je direct in voor de kookworkshop naar keuze. Bekijk hier het aanbod.

 

Schrijf je in via het contactformulier op de website of stuur een mailtje met jouw gegevens. Vermeld duidelijk je naam, telefoonnummer, kookworkshop van keuze (thema & datum) en de vermelding ‘spaaractie Groene Weg’.

 

Stuur je volle spaarkaart naar het volgende adres (vergeet ook hier niet je naam en workshop van keuze te vermelden)

StarliciousFood Kookstudio Eindhoven

Visserstraat 16C

5612 BT Eindhoven

 

Wanneer je aanmelding en spaarkaart zijn ontvangen krijg je per ommegaande een bevestiging met hierin de factuur voor de workshop meegestuurd. Betaling van de workshop is tevens bevestiging van deelname.

Heb je (dieet)wensen? Laat het ons tijdig weten zodat we hier rekening mee kunnen houden.


'Spaaractie met ‘De Groene Weg’' heeft geen reacties

Reageer als eerste op dit bericht.

Wil je ook je gedachten delen?

Je emailadres zal niet worden gepubliceerd..