Lentekookworkshop met asperges

Asperges-lente-750x500

Asperges: Heerlijk voorjaar!

Een Lentekookworkshop met asperges in de hoofdrol! Tijdens deze seizoenskookworkshop gebruiken we diverse (h)eerlijke frisse en verse ingrediënten waar we een kleurrijk 4-gangen menu mee bereiden.

Op  zoek naar een gezellige, inspirerende en culinaire groepsactiviteit? Kom met elkaar originele gerechten uit de ‘Asperge- Lentekeuken’ bereiden. Een verrassende kookworkshop met extra achtergrond informatie en productkennis. Deze kookles is ook mogelijk op basis van individuele inschrijving.

 

Koken tijdens de kookworkshop Asperge-/Lentekeuken

Ben jij ook zo dol op asperges? Afhankelijk van het weer kan je in de maand mei genieten van de lekkerste asperges. Onze asperges komen kersvers van Kwekerij Jansen uit Nuenen (in 2015 winnaar van de lekkerste Nederlandse asperge). Ben je opzoek naar inspiratie voor smakelijke asperge/lente gerechtjes? Je bent van harte welkom in onze kookstudio.

Lang leve de lente!

We gaan aan de slag met (h)eerlijke ingrediënten van het seizoen zoals asperges, raapstelen, rabarber & aardbeien. Vlees, vis & vega, voor ieder wat wils. Geen zware maaltijden maar originele ‘bites’ waarmee je thuis in ‘no time’ je gasten kunt verbazen. Uiteraard krijg je de nodige productkennis bij en leer je nieuwe technieken om het koken (nog) aangenamer te maken. Wanneer alle zaligheden op tafel staan mag je daar uiteraard naar hartenlust van smullen.

Samen koken en gezellig tafelen

In onze keuken maken jullie in groepjes verschillende lente-/aspergegerechten. Wil je graag iets extra’s leren; bijvoorbeeld je snijtechniek verbeteren? Wij helpen je graag. De kookworkshop duurt in totaal 3,5 tot maximaal 4 uur. De workshop is een gevarieerde afwisseling tussen samen koken en lekker tafelen.  Groepen vanaf 9 personen zijn van harte welkom. Beschikbare data en starttijden in overleg.

Kosten

De kosten van deze speciale kookworkshop zijn  € 49,50 p.p. Dit is inclusief receptuur, 4 drankjes naar keuze, koffie & thee na afloop.

Verenig het nuttige met het aangename: Het is mogelijk om voorafgaand aan de workshop bij ons te vergaderen

Individueel aanmelden

Wil je graag alleen, met een vriend(in) of een klein groepje de kookworkshop ‘Asperge/Lentekeuken’ volgen? Dat is mogelijk; je kunt je dan aanmelden voor onze kookworkshop op basis van open inschrijving. De eerst volgende Asperge/lente kookworkshop staat gepland op dinsdag 17 mei.


'Lentekookworkshop met asperges' heeft geen reacties

Reageer als eerste op dit bericht.

Wil je ook je gedachten delen?

Je emailadres zal niet worden gepubliceerd..