Kookworkshops

Kookworkshops

INSPIREREND, LEKKER EN VERRASSEND

StarliciousFood biedt een rijk en gevarieerd aanbod aan kookworkshops en culinaire evenementen. Je bent bij ons op het goede adres voor een besloten kookworkshop of culinair (team)event op maat voor zowel beginners als ervaren koks. Onze sfeervolle kooklocatie biedt ruimte aan groepen tot 100 personen. Een inspirerende plek om samen aan de slag te gaan in de keuken en na afloop heerlijk tafelen en genieten van de zelfgemaakte gerechten.

Ben je op zoek naar een kookworkshop voor 1 of 2 personen? Neem dan een kijkje in onze agenda!

GEVARIEERD AANBOD

Maak je graag uitgebreid kennis maakt met bijvoorbeeld de Thaise of Siciliaanse keuken, kook je liever allerlei lekkere kleine hapjes (fingerfood) of wil je met jouw team zonder receptuur aan de slag (out of the box)? Het is allemaal mogelijk!
Gaat het met name om de 'gezelligheid' of is een stukje teambuilding belangrijk? Sta je het liefst heel de avond in de keuken of ben je een ‘snelle’ kok? Misschien wil je veel tijd om gezellig te tafelen? Bij StarliciousFood kan het! Uiteraard denken we graag met je mee over welke workshop het beste aansluit bij jouw wensen. Wij hebben een gevarieerd aanbod van kookworkshops waarin bijna alles mogelijk is.

Alle kookworkshops kunnen tevens in het Engels worden gegeven, dus ook internationale groepen zijn van harte welkom!

AAN DE SLAG IN EEN KOOKWORKSHOP

Tijdens de kookworkshops ga je met elkaar in kleine groepjes aan de slag in onze goed uitgeruste keuken. We maken zoveel mogelijk gebruik van verse, eerlijke seizoensproducten van zowel dichtbij als ver weg. Per groepje liggen ingrediënten en keukengerei klaar op de werkbank. Afhankelijk van het thema kan je na ongeveer 1,5 uur aan tafel om te genieten van de eerste kookresultaten. Je zult verstelt staan van je kwaliteiten!

WORKSHOPS OP MAAT

Naast ons reguliere aanbod creëren wij speciale workshops en evenementen op maat. Met kookworkshops, kookcursussen en (zakelijke) arrangementen op maat zorgt StarliciousFood voor een complete culinaire belevenis. Heb je een speciale wens? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee!

OPEN INSCHRIJVING KOOKWORKSHOP

Voor individuen, duo’s of kleine groepjes bieden we de mogelijkheid om deel te nemen aan een van onze open kookworkshops. Wil je graag meer leren van een bepaalde keuken of kooktechnieken? Je bent van harte welkom tijdens een van onze open kookworkshops. Kijk in de agenda voor de beschikbare data en thema’s.