Kookworkshop Out of the Box

Outofthebox-workshop-eindhovenKookworkshop Out of the Box

Ben je opzoek naar een inspirerend teamuitje? Op zoek naar een kookworkshop ‘net even anders’? Tijdens de kookworkshop ‘Out of the Box’ kook je zonder receptuur verschillende heerlijke gerechten.

Op de keukentafel liggen diverse ingrediënten waarvan de gasten naar eigen inzicht een heerlijk gerecht mogen maken. Creativiteit, samenwerking en oplossingsgericht denken zijn een vereiste om tot een mooi en smakelijk resultaat te komen.

In groepjes ga je op zoek naar de lekkerste combinatie, mooiste presentatie en beste smaken. Tijdens de workshop staat teambuilding centraal; goede samenwerking is essentieel voor een goed resultaat. Het werken met elkaar in de keuken is anders dan op de werkvloer. Soms blijkt die ‘rustige’ collega opeens over onontdekte kookkwaliteiten te beschikken en is de normale ‘groepsleider’ wat op de achtergrond; hij heeft er immers ‘geen kaas van gegeten’.

Vooraf inventariseren we mogelijke wensen ten aanzien van vis/vlees/vegetarisch en eventuele allergieën om een passende ingrediënten te kunnen verzorgen. De ingrediënten worden pas tijdens de kookworkshop onthuld.

  • Geschikt voor groepen van 10-30 personen
  • Doel van de workshop: teambuilding, interactief, creatief en oplossingsgericht met elkaar bezig zijn
  • Eventueel kan wedstrijdelement worden toegevoegd
  • Enige kookervaring gewenst
  • De workshop duurt circa 3,5 tot max 4 uur

Kosten

De kosten voor workshop Out of the box bedragen € 62,00 p.p. incl. btw.
Hierbij zitten 4 consumpties, koffie/thee na afloop en de receptuur inbegrepen.
Indien gewenst kan de workshop worden uitgebreid met één van onze extra’s.