Italië op je bord bij StarliciousFood

Kookworkshop Italiaans kooklessen. Beleef Italië.

Aanbieding: Om de Italiaanse (na)zomer te vieren en het vakantiegevoel in Italië nog een beetje vast te houden heeft StarliciousFood Kookstudio Eindhoven een speciale (groeps)aanbieding. Boek t/m 30 september de kookworkshop ‘Smaken van Venetië’ (vanaf 10 personen) voor maar € 47,50 p.p. incl. 4 drankjes, koffie/thee & receptuur. Deze workshop is op aanvraag op elke willekeurige dag te reserveren. Informeer naar de beschikbare data.

Kookworkshop Smaken van Venetië

Venetië….. stad van gondels, romantiek en heerlijk Italiaans eten. Niet op de toeristische trekpleisters maar in de achteraf steegjes kom je (kleine) restaurantjes tegen waar je o.a. heerlijke antipasti kunt eten. In Venetië worden deze heerlijkheden ook wel ‘cicchetti’ genoemd. Lekkere kleine hapjes bij de borrel, aanvang van de maaltijd maar waar je ook gerust een heel diner mee kunt vullen.

Wanneer je op zoek bent naar inspiratie voor smaakvolle antipasti, kleine gerechtjes/fingerfood is deze kookworkshop precies wat je zoekt. We maken verschillende ‘cicchetti’ met vlees, kaas, vis, zeevruchten en verschillende vegetarische varianten. Denk aan heerlijke mozzarella kroketjes, arancini (risotto snack), crostini met asperges, aubergine rolletjes etc. Uiteraard sluiten we de avond af met een heerlijk passend dessert. Je gaat met heerlijke gevulde maag en een berg aan (nieuwe) ideeën weer naar huis.

Zelf aan de slag in de ‘Italiaanse keuken’ (individuele aanmelding)

Wil je je Italiaanse kookkunsten verbeteren/uitbreiden? Bij StarliciousFood Kookstudio Eindhoven heb je het komende seizoen de volgende mogelijkheden. Naast de (lunch)kookworkshop ‘Smaken van Venetië’ staan verschillende Italiaanse kookworkshops op het programma en op 3 oktober start de kookcursus ‘Italiaans Keuken’ (4x regionaal- en seizoenskeuken)

 

Donderdag 1 september ‘Authentiek Siciliaans’

Dinsdag 13 september ‘Smaken van Venetië’

Maandag 1 oktober ‘Kookcursus Italiaanse Keuken’

Woensdag 30 november ‘Italiaanse Feestkeuken’

 

Mocht je niet alleen fan zijn van de Italiaanse Keuken maar ook de omliggende regio’s (Mediterannee) en wil je graag je basis kookkennis en – technieken uitbreiden? Dan is misschien de ‘Basis Kookcursus Mediterannee (5x) wel wat voor je.

Je kunt je voor bovengenoemde kookworkshops en kookcursussen individueel of met bijvoorbeeld een vriend(in) aanmelden.

 

Groepsactiviteit: Italiaans koken

Vind je het leuk om in onze kookstudio Italiaans te komen koken met je team, familie, klanten en vriendengroep? Je bent van harte welkom! Als groep kan je bijvoorbeeld kiezen uit een 4- of 5-gangen Italiaans Seizoensmenu, Antipasti & Fingerfood, Smaken van Venetië & Authentiek Siciliaans. Wij informeren je graag naar de mogelijke data en eventuele specifieke invulling van de kookworkshops.

Groepsaanbieding: Boek t/m 30 september de bovengenoemde kookworkshop ‘Smaken van Venetië (vanaf 10 personen) voor maar € 47,50 p.p. incl. 4 drankjes, koffie/thee & receptuur. Deze workshop is op aanvraag op elke willekeurige dag te reserveren. Informeer naar de beschikbare data.

Verenig het nuttige met het aangename: Het is mogelijk om voorafgaand aan de workshop bij ons te vergaderen

 

 

Meer informatie over Italiaans koken bij StarliciousFood?

 

 'Italië op je bord bij StarliciousFood' heeft geen reacties

Reageer als eerste op dit bericht.

Wil je ook je gedachten delen?

Je emailadres zal niet worden gepubliceerd..