Kookworkshop Out of the Box

Ben je opzoek naar een inspirerend teamuitje? Op zoek naar een kookworkshop ‘net even anders’? Tijdens de kookworkshop ‘Out of the Box’ kook je zonder receptuur verschillende heerlijke gerechten.

Op de keukentafel liggen verschillende ingrediënten waarvan de gasten naar eigen inzicht een heerlijk gerecht van moeten maken. Creativiteit, samenwerking en oplossingsgericht denken zijn een vereiste om tot een mooi en smakelijk resultaat te komen. Vaak gebruiken we hiervan (eerlijke) seizoensproducten die pas op de keukentafel worden onthuld.

Teambuilding

In groepjes gaat men op zoek naar de lekkerste combinatie, mooiste presentatie en beste smaken. Tijdens de workshop staat teambuilding centraal; goede samenwerking is essentieel voor een goed resultaat. Het werken met elkaar in de keuken is anders dan op de werkvloer. Soms blijkt die ‘rustige’ collega opeens over onontdekte kookkwaliteiten te beschikken en is de normale ‘groepsleider’ wat op de achtergrond; hij heeft er immers ‘geen kaas van gegeten’.

Inhoudelijk

  • Geschikt voor groepen van 10-30 personen
  • Doel van de workshop: teambuilding, interactief, creatief en oplossingsgericht met elkaar bezig zijn.
  • In groepjes verschillende gerechten maken zonder receptuur. Ingrediënten zijn pas bekend op het moment van de workshop en dienen met elkaar gecombineerd te worden tot een smakelijk gerecht
  • Eventuele speciale wensen/allergieën graag van te voren doornemen zodat hier rekening mee kan worden gehouden.
  • Kan eventueel wedstrijdelement worden toegevoegd
  • Enige kookervaring gewenst

Kosten

€ 56,00 p.p.

incl. 4 drankjes, koffie/thee na afloop + receptuur

(Groepen vanaf 25 personen krijgen € 2,50 p.p. korting)