Kookworkshops

kookworkshop starliciousfood

• Voor beginners en gevorderden
• Gevarieerd aanbod
• Samen aan de slag en genieten van de zelf gemaakte gerechten
• Receptuur mee naar huis; inspiratie voor thuis
• Ideaal om elkaar beter te leren te kennen en samen te werken
• Groepen 8 tot 80 personen

INSPIRERENDE KOOKWORKSHOPS

Je maakt geen complexe gerechten maar inspirerende en vernieuwende menu’s die je thuis nog een keer wilt maken. Sta je het liefst heel de avond in de keuken of ben je een ‘snelle’ kok? Misschien wil je veel tijd om gezellig te tafelen? Bij StarliciousFood Kookstudio Eindhoven kan het!

Wij hebben een gevarieerd aanbod van kookworkshops waarin bijna alles mogelijk is. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aan de slag IN EEN KOOKWORKSHOP

In onze moderne kookstudio ga je tijdens de kookworkshops aan de slag. We maken zoveel mogelijk gebruik van verse, eerlijke seizoensproducten. Je gaat in kleine groepjes aan de slag. Per persoon liggen de  ingrediënten en keukengerei klaar op de keukentafel. Na ongeveer 1 à 1,5 uur kan je al aan tafel om te genieten van de eerste kookresultaten. De gemiddelde kookworkshop duurt 3,5 tot maximaal 4 uur. Koken met plezier en samen genieten om de met zorg gemaakte gerechten te nuttigen. Je zult verstelt staan van je kwaliteiten. Ook geschikt voor zakelijke bijeenkomsten.

GEVARIEERD AANBOD KOOKWORKSHOP

Bij StarliciousFood Kookstudio Eindhoven heb je een ruime keuze aan kookworkshops. Of je nu graag workshop Thais koken wilt volgen of liever met je collega’s allerlei kleine hapjes, Fingerfood, wilt maken, het is allemaal mogelijk. Kijk voor ons aanbod op onderstaande links. Heb je een specifiek verzoek, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Je bent ook van harte welkom met een internationale groep; alle kookworkshops kunnen ook in het engels worden gegeven. Kijk voor leuke weetjes of recepten ook op onze Facebook.

OPEN INSCHRIJVING KOOKWORKSHOP

Wil je graag meer leren van een bepaalde keuken, nieuwe kooktechnieken of wil je een kookcursus volgen? Je bent van harte welkom tijdens een van onze open kookworkshops. Kijk in de agenda voor de beschikbare data en thema’s.

Kookworkshop Out of the Box

Kookworkshop Fingerfood

Kookworkshop 4- of 5 gangen diner

Authentiek Indiaas

Authentiek Indiaas

kookworkshop

Authentiek Thais

Authentiek Siciliaans

Authentiek Siciliaans

Authentiek Libanees

Authentiek Libanees

Authentiek Spaans

Authentiek Maleisisch