Vegetarische kooklessen

Vegetarische-kooklessen-750x500

Er is een groeiende vraag naar het (leren) maken van gezonde en lekkere vegetarische gerechten.
Wil jij ook (meer) vegetarisch en gezond gaan eten?

Vind je het lastig om gevarieerde en volwaardige vegetarische maaltijden op tafel te zetten?
Kan je wel wat inspiratie gebruiken om met (h)eerlijke seizoensproducten de mooiste vegetarische maaltijden te bereiden?

Start Kookcursus ‘Vegetarische Keuken’

Op 1 maart start de inspirerende kookcursus ‘Vegetarische keuken’ . Het is een kookcursus op basis van open inschrijving wat inhoudt dat het mogelijk is om alleen of met 2 personen in te schrijven.

Eerlijk, gezond en origineel koken

Tijdens deze culinaire vegetarische kookcursus ga je aan de slag met eerlijke (biologisch en lokale) seizoensproducten. Je leert o.a. nieuwe combinaties maken met producten uit de (volks)tuin, restjes uit je koelkast en een volwaardig vegetarisch feestmenu. We gebruiken tijdens deze kookcursus geen pakjes, zakjes of kant-en-klare vleesvervangers maar maken alles ‘from scratch’. Kortom een inspirerende cursus waarin je uitgedaagd wordt om thuis smaakvolle en kleurrijke vegetarische maaltijden te koken.

Kooktechnieken en productkennis

We maken elke kookles verschillende gerechten die mooi op elkaar zijn afgestemd. Naast dat je alles komt te weten over de verschillende bereidingswijzen leer je ook verschillende (basis)kooktechnieken, achtergronden van gerechten/ingrediënten en waar je eventuele ingrediënten kunt kopen.

Aanmelden als groep

Ben je lid van een kookclub? Of wil je graag vegetarisch komen koken met een groep collega’s, vrienden of familie? Wij informeren je graag naar de mogelijkheden om een middag of avond vegetarisch te koken.

Meer informatie

Meer info over de Kookcursus Vegetarische Keuken