Kookworkshop Feestelijk Vega (VOL)

Datum: 20171210 | Tijd: 16:00-20:00

vegetarisch koken in de workshop feestelijk vega

Op zoek naar verrassend vegetarische gerechten en recepten voor de feestdagen? Kom naar de kookworkshop ‘Feestelijk Vega’.
Tijdens de feestdagen wordt vaak veel wild/vlees/vis gegeten maar wat te doen als je vegetariër bent of wat minder vleesgerechten wilt serveren? Wil je (meer) vegetarisch en gezond gaan eten? Vind je het lastig om gevarieerde en volwaardige vegetarische maaltijden op tafel te zetten? Schrijf je dan nu in voor de workshop ‘Feestelijk Vega’.

 

Ideeën voor Vega gerechten

Tijdens deze kookworkshop doe je nieuwe ideeën op en ga je aan de slag met alternatieve ‘vleesvervangers’. Er zijn meer  lekkere vervangers voor vlees dan je denkt!
We koken niet met pakjes en zakjes maar alles ‘from scratch’. Heerlijke seizoensproducten die we bereiden tot  feestelijke en smaakvolle vegetarische hapjes en gerechten.

Tip voor de feestdagen

Tijdens de kookworkshop ‘Feestelijk Vega’ geven wij meteen een aantal tips hoe je thuis alles goed kunt voorbereiden. Verras je vrienden of familie tijdens de Feestdagen met deze feestelijke Vega gerechten en laat ze verbaasd staan over hoe lekker de Vega keuken kan zijn!

 

Deze kookworkshop is een aanvulling op de Kookcursus Vegetarische Keuken

Adres

StarliciousFood Kookstudio Eindhoven

Visserstraat 16C

5612 BT Eindhoven

 

Let op! Deze workshop start om 16.00u en eindigt 20.00u

Kosten

De kosten van deze kookworkshop zijn € 49,50 p.p. Dit is inclusief consumpties en receptuur