Start Kookcursus Italiaans (4 x)

Datum: 20170927 | Tijd: 18.00-22.00

Fingerfood

De Italiaanse keuken verveelt nooit en heeft talrijke mogelijkheden. Pure producten van het seizoen en verschillende invalshoeken van diverse regio’s staan centraal. Op woensdag 27 september 2017 start een nieuwe 4-avonden Italiaanse kookcursus. Ga mee op deze culinaire Italië reis waar extra aandacht wordt besteed aan de culinaire regio’s, kooktechnieken, speciale ingrediënten en bereidingswijzen.

 

Italiaanse herfst

Deze 1e avond staat in teken van de komende ‘herfst’ waarin we gerechten uit de noordelijke Italiaanse keukens gaan bereiden. Italië is heerlijk in de herfst; een rijke oogst van druiven, pompoenen, noten, paddestoelen en later truffels & olijven. Het ligt bij ons 27 september allemaal op de keukentafel….

Je bent van harte welkom voor de kookworkshop ‘Italiaanse herfst’; de start van een kookcursus (4 avonden) die je alleen of bijvoorbeeld met een vriend(in) kunt boeken

Noord-Italië

Het is niet alleen een seizoens- maar ook een regionale kookworkshop. Op deze avond ‘bezoeken’ we de regionale noordelijke keukens; die van Piëmont, Ligurië, Lombardije, Venetië en Valle d’Aosta. Denk naast het platteland ook aan de culinaire steden zoals Turijn, Milaan, Genua & Venetië.

We maken een heerlijk 4-gangen seizoensmenu koken we ‘from scratch’ (dus geen pakjes en zakjes). Je gaat aan de slag met eerlijke, verse seizoensproducten en je leert verschillende (nieuwe) kooktechnieken.

Data en thema’s kookcursus Italiaans

Woensdag 27 september 2017 Thema ‘Herfst’ (regio noord: Ligurië, Piëmont, Venetië)

Woensdag 22 november 2017 Thema ‘Feest’  (diverse regio’s)

Woensdag 24 januari 2018 Thema ‘Winter’ (regio midden: Lazio, Abruzzen, Marken, Toscane & Umbrië)

Woensdag 21 maart 2018 Thema ‘Voorjaar’ (regio zuid: Apulië, Basilicata, Campania & Sicilië)

Kosten

€ 195,- (incl. 4- avonden kookcursus, drankjes & receptuur)

ADRES

StarliciousFood Kookstudio Eindhoven

Visserstraat 16C

5612 BT Eindhoven