Kookworkshop Arabische Feestkeuken

Datum: 20171217 | Tijd: 16.00-22.00u

koken-van-lekkere-gerechten-tot-de-feestdagen

Nog geen idee wat je wil koken voor de feestdagen? Kan je wel wat inspiratie gebruiken om je vrienden en familie met nieuwe, verrassende gerechtjes te verrassen? Zoek niet verder!
Tijdens de kookworkshop ‘Arabische Feestkeuken’ gaan we aan de slag met verschillende producten uit het Midden-Oosten (Libanon, Syrië, Israël, Egypte). Je leert smakelijk en vernieuwende hapjes en gerechten te bereiden en maakt kennis met verschillende producten. Daarnaast leer je nieuwe technieken en feestelijk presenteren.

Kookworkshop Arabisch koken

De keukens van het Midden-Oosten zijn een bron van inspiratie om samen met vrienden en familie lang te tafelen. Mooie grote schalen met mezze en heerlijke vegetarische-, vlees- en visgerechten komen op tafel. Sommige gerechtjes lenen zich meer uit om per bordje uit te serveren terwijl andere gerechten heerlijk royaal in schalen op tafel kunnen worden gezet. We hebben lekkere recepten voor de workshop klaarliggen, deze mag je uiteraard na afloop meenemen. Tijdens deze workshop werken we met wild, vis en vegetarische gerechten. Voor ieder wat wils.

Tips voor de Arabische feestkeuken

De feestdagen komen er weer aan en speciaal daarvoor hebben wij extra aandacht voor een feestelijke presentatie van je gerechten maar ook tips over hoe je dingen thuis goed van te voren kunt voorbereiden. Mocht je naar aanleiding van de workshop nog vragen hebben over hoe je bepaalde gerechten het beste kunt voorbereiden zo voor de feestdagen dan horen wij dat ook graag via een berichtje. Wij zijn natuurlijk wel benieuwd naar de ervaringen hoe dat feestelijke etentje thuis is gegaan en zouden die dan ook graag ontvangen via een review.

Kookbon als kadotip voor de feestdagen

Heb je nog geen idee wat je je familie of vrienden wilt geven voor Sinterklaas of de Kerstdagen? Heb je nog een idee nodig voor een Kerstpakket of relatiegeschenk?
Dan is onze kookbon een feestelijk cadeau om te geven maar ook super om te krijgen! Het is een apart, smakelijk cadeau voor je vriend(in), familielid maar ook zeker voor collega’s en zakenrelaties!

Adres

StarliciousFood Kookstudio Eindhoven

Visserstraat 16C

5612 BT Eindhoven

Kosten

De kosten van deze kookworkshop zijn € 49,50 p.p. Dit is inclusief consumpties en receptuur