De ‘Kookbon’: een heerlijk cadeau

Kookbon-StarliciousFood-750x500

Op zoek naar een lekker en origineel cadeau voor de feestdagen?
Nog op zoek naar een passend relatiegeschenk voor de komende Feestdagen?
Zoek niet verder en bestel nu nog voor uw vriend, familie of relatie een culinaire kookbon.
Bij StarliciousFood kunt u terecht voor deze culinaire ‘Kookbon’; oftewel een waardebon die je kunt inleveren voor een kookworkshop of kookcursus naar keuze.
Leuk om te geven aan je kookgrage vriend(in), collega of zakenrelatie! Helemaal top om te ontvangen en een avondje te genieten van het samen koken en eten van heerlijke gerechten.  Met de recepten die u mee krijgt kunt u thuis nog eens de lekkerste gerechten serveren aan uw gasten!

Hoe werkt de aanvraag voor dit culinaire cadeau?

Je vraagt via het contactformulier op de website of via email de ‘Kookbon’ eenvoudig aan door het bedrag te noemen wat op de bon mag staan en het adres waarnaar de bon gestuurd mag worden. Dit kan het adres van de besteller of de gelukkige ontvanger zijn.

 

Hoe bepaal ik de waarde van de ‘Kookbon’?

Voor de gemiddelde kookworkshop vragen wij een bedrag van € 50,-.  Voor de kookcursussen variëren de bedragen, afhankelijk van het thema en het aantal workshops. Wanneer je een ‘Kookbon’ besteld ontvang je hiervoor een factuur via de mail die per ommegaande dient te worden overgemaakt.

Waar vind ik een leuke kookles of kookcursus?

Workshops en cursussen zijn voor individuele inschrijving op de site te vinden onder ‘AGENDA’. De ontvanger dient zichzelf tijdig voor de gekozen kookles of kookcursus in te schrijven. Dit om teleurstelling te voorkomen dat er geen plaats meer is.
Tip: abonneert u zich op de nieuwsbrief dan blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste kookworkshops!

Houdbaarheid van de kookbon

De ‘Kookbon’ is tot 1 jaar naar uitgifte houdbaar. Een mooi cadeau om te geven en nog feestelijker om te ontvangen!