Corona Protocol Kookworkshops

Welkom in de kookstudio! Om u te informeren:

Hierbij ons protocol hoe wij omgaan met de corona maatregelen. Safety First!

Algemeen

 1. Zoals u van ons gewend bent is deelname aan onze kookworkshops enkel op basis van reservering.
 2. Ons restaurant en keukens worden grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd voor en na uw komst.
 3. Wij verzoeken u vriendelijk thuis te blijven bij koorts en/of verkoudheidsverschijnselen. Mocht u toch besluiten naar ons toe te komen zijn wij helaas genoodzaakt u de toegang te weigeren in het belang van ons personeel en de andere gasten.
 4. Houdt ten allen tijden 1,5m afstand van elkaar. Wij richten onze ruimtes in om deze afstand zo goed mogelijk te kunnen waarborgen.
 5. Hygiëne staat voorop: was vaak uw handen, mocht u moeten niezen of hoesten doe dit in de binnenkant van uw elleboog.

Kookworkshop specifiek

 1. Op dit moment hanteren wij een maximum van 30 personen voor kookworkshops. Open kookworkshops (op basis van individuele inschrijving) hebben een maximum van circa 15 personen.
 2. Tijdens de kookworkshop ontvangen wij geen andere gasten voor een andere workshop op bijeenkomst. Dus enkel de gereserveerde gasten voor de desbetreffende kookworkshop waaraan u deelneemt.
 3. Wij geven u geen hand maar heten u van harte welkom met een hand op ons hart
 4. Bij binnenkomst informeren wij naar uw gezondheid. Zoals eerder vermeld kunnen wij enkel gasten ontvangen die klachtenvrij zijn.
 5. U wordt vriendelijk verzocht uw handen te desinfecteren en een drankje op te halen bij onze bar.
 6. U kunt een tafeltje (met een eventuele huisgenoot) uitkiezen in het restaurant waar u uw jas en spullen kunt plaatsen. Dit is uw vaste plek voor de avond.
 7. U krijgt een mondkapje en handschoenen die u dient te gebruiken tijdens het koken. Dit om een ieder een zo’n veilig en hygiënisch mogelijk gevoel te geven tijdens het koken.
 8. Bij binnenkomst in de keuken wijzen wij u een eigen werkplek toe.
 9. Wij doen een beroep op uw bewustzijn om voorzichtig door de keuken te begeven d.w.z. andere gasten te attenderen wanneer u hen passeert zodat er voldoende afstand kan worden gehouden.
 10. Na het koken keert u terug naar uw tafel in het restaurant waar u het mondkapje kunt afzetten en de handschoenen uitdoen om heerlijk van het eten te kunnen genieten.

Wij zijn ons ervan bewust dat bovenstaand protocol kan of moet worden aangepast n.a.v. nieuwe maatregelen en/of onze eigen ervaringen en die van onze gasten in de praktijk. Ons doel is om mooie kookervaringen voor u te kunnen verzorgen. Uw input en mogelijke vragen zijn daarom ook van harte welkom!

Wij hopen u snel weer mogen te begroeten!
Team StarliciousFood