Arrangementen

Arrangementen

SFEERVOLLE VERGADER- EN EVENEMENTENLOCATIE

Wil je een inspirerende dag organiseren voor jouw team? StarliciousFood biedt verschillende complete arrangementen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

KOKEN + VERGADEREN

StarliciousFood biedt verschillende vergadermogelijkheden. Zowel geschikt voor een meeting met jouw team als voor een zakelijke bijeenkomst. Onze vergaderruimtes bieden plek aan groepen tot circa 80 personen. Uiteraard is het mogelijk om dit te combineren met een heerlijke lunch verzorgt door EAST. Na de vergadering is het tijd voor ontspanning en lekker eten. Jullie gaan aan de slag met een van onze kookworkshops naar keuze.

KOKEN + STRIJP-T TOUR

Wil je Strijp-T wat beter leren kennen? In samenwerking met NeverEverBlue bieden wij exclusief de Strijp-T Tour aan. Jullie worden ontvangen door StarliciousFood en vervolgens neemt een van de gidsen van NeverEverBlue jullie mee op een inspirerende tour over het nieuw ontwikkelde terrein Strijp-T. Kom meer te weten over de achtergrond en maak kennis met de ondernemers die hier gehuisvest zijn. Bij terugkomst in de kookstudio gaan we in de keuken aan de slag met de kookworkshop van jullie keuze.