We hebben weer een mooi aanbod open/individuele kookworkshops voor het voorjaar 2019 online gezet!

Kookworkshop Libanees: Ga mee op ontdekkingsreis door de Libanese keuken! Deze keuken staat ook wel bekend als de meest verfijnde keuken van het Midden-Oosten. Het is een keuken waar oosterse en westerse culinaire invloeden samenkomen; denk aan de Griekse, Turkse en Arabische keuken.

Kookworkshop Authentiek Thais: Reis mee naar Thailand en ga aan de slag met de geurige en smaakvolle gerechten die deze keuken te bieden heeft. Sweet, Sour & (a little bit) Spicy

Op de zondagmiddag kookworkshop Mezze Sunday: Denk hierbij aan een tafel vol smaakvolle kleine gerechtjes zoals smeuïge humus en baba ghanoush met Arabisch platbrood, kruidige taboulleh en verrassende kibbeh.

Onze kookworkshop de Voorjaarskeuken: We gaan aan de slag met (h)eerlijke ingrediënten van het seizoen zoals asperges, raapstelen, rabarber & aardbeien. Vlees, vis & vega, voor ieder wat wils. Geen zware maaltijden maar originele ‘bites’ waarmee je thuis in ‘no time’ je gasten kunt verbazen

Reserveer nu, voor jou of samen met iemand met wie jij graag je kookervaring wilt verbreden en en kom koken en genieten!