Zitten de vakanties er weer op? Geen nood, de invloeden, smaken en gerechten van de vakantielanden kunt u in onze kookstudio nog volop terugvinden! We hebben weer een volle agenda met kookworkshops en kookcursussen. Heeft u zin in een kookcursus Mediterranee? Of heeft u meer zin om de gerechten uit Frankrijk of Italië eigen te maken?

Laatste nieuws over de komende kookworkshops

Bent u op zoek naar een kookworkshop waarvoor u alleen kunt inschrijven, samen met uw vriend(in) of met een groep? Kijk dan snel in onze nieuwsbrief naar de kookworkshops en cursussen op de agenda maar in de Kookstudio van Eindhoven.

StarliciousFood breidt uit; nieuwe workshops, teamleden en locatie mogelijkheden.

Komende maanden gaat het een en ander gebeuren waar we je in de volgende nieuwsbrief graag meer over vertellen. Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Volg ons dan op Facebook of ontvang de nieuwsbrief automatisch in uw mailbox. Zo mist u niets van onze toekomstige uitbreidingen!

Tot ziens in de kookstudio!

Team StarliciousFood