Heb jij een passie voor koken en eten? Wil jij deelnemers begeleiden tijdens het koken en kennis laten maken met diverse keukens? Ben jij die hartelijke gastvrouw/-heer die alle gasten zich welkom laat voelen?
Dan zijn we op zoek naar jou!

Ter uitbreiding van het workshop-team is StarliciousFood op zoek naar een workshopinstructeur met een passie voor koken die op oproep- of freelancebasis voor onze kookstudio willen werken. Je bereidt de kookworkshop voor, bent gastheer/-vrouw van de avond en verantwoordelijk voor de coördinatie en het verloop van de kookworkshop. Na afloop van de workshop sluit je de avond af en laat je de kookstudio opgeruimd achter.

Onze ideale kandidaat is niet bang om de handen uit de mouwen te steken, heeft een helikopterview en ervaring in de horeca. Daarnaast ben je oplossingsgericht, communicatief, proactief, representatief en klantgericht. Ook ben je als eindverantwoordelijke in staat om de regie over de avond te voeren.

Wanneer je start bij StarliciousFood zul je eerst een aantal keer meelopen met en assisteren bij een kookworkshop. Na verloop van tijd ga je zelfstandig de workshops verzorgen.

Heb je interesse? Stuur dan vóór 24 augustus een mail met motivatie en CV naar info@starliciousfood.nl.