DATUM: 20180313 | TIJD: 18.00-22.00

Venetië….. stad van gondels, romantiek en heerlijk Italiaans eten. Niet op de toeristische trekpleisters maar in de achteraf steegjes kom je (kleine) restaurantjes tegen waar je o.a. heerlijke antipasti kunt eten. In Venetië worden deze heerlijkheden ook wel ‘cicchetti’ genoemd. Lekkere kleine hapjes bij de borrel, aanvang van de maaltijd maar waar je ook gerust een heel diner mee kunt vullen.

SMAKELIJKE HAPJES

Wanneer je op zoek bent naar inspiratie voor smaakvolle antipasti, kleine gerechtjes/fingerfood is deze kookworkshop precies wat je zoekt. We maken verschillende ‘cicchetti’ met vlees, kaas, vis, zeevruchten en verschillende vegetarische varianten. Denk aan heerlijke mozzarella kroketjes, arancini (risotto snack), crostini met asperges, aubergine rolletjes etc. Uiteraard sluiten we de avond af met een heerlijk passend dessert. Je gaat met heerlijke gevulde maag en een berg aan (nieuwe) ideeën weer naar huis.

KOSTEN

De kosten van deze kookworkshop zijn € 49,50 p.p. Dit is inclusief consumpties en receptuur