DATUM: 20180205 | TIJD: 18.00-22.00

Nieuwsgierig naar Aziatische keukens? In het nieuwe jaar starten we met een heerlijke kookcursus ‘Reis door Azië in 4 avonden. Elke avond heeft een ander thema zoals Vietnamees, Thais, Indiaas en Maleisisch. We koken met kersverse producten en maken authentieke gerechten. Je krijgt tips hoe je het beste Aziatische gerechten tot de juiste ‘smaak’ kunt brengen, herkomst van ingrediënten en waar je allerlei producten in de buurt kunt kopen.

Deze eerste avond (5 februari 2018) staat in teken van de Vietnamese keuken. Tijdens deze eerste kookles van ‘Reis door Azië’ maak je kennis met de Vietnamese keuken die bekend staat om de meest ‘groene’ / gezonde keukens van Azië.  Knapperige groenten en verse kruiden zijn de basis voor bijna alle gerechten. Een lichte en gezonde start van het nieuwe jaar. We maken verschillende (kleine) gerechtjes zowel vlees, vis als vegetarisch. Uiteraard krijg je extra achtergrond informatie over de gerechten, ingrediënten en verschillende bereidingswijzen.

Tijdens deze kookcursus leer je verschillende kooktechnieken van de Aziatische keuken, koken we ‘from scratch’ (dus geen pakjes en zakjes) en leer je om te gaan met verschillende (nieuwe) producten.

DATA ‘REIS DOOR AZIË’

Ontdek de authentieke Aziatische keukens, reis mee naar….

5  februari: Thema Vietnamees

5 maart: Thema Thais

2 april: Thema Indiaas

7 mei: Thema Maleisisch

KOSTEN

€ 190,- (incl. 4- avonden kookcursus, drankjes & receptuur)