Start Kookcursus Vegetarische Keuken (3x)

Datum: 20160920 | Tijd: 18.00-22.00

Basis kookcursus vegetarische keuken voor gevarieerde, gezonde en smaakvolle gerechten uit de keuken van het Midden-Oosten, Azië en de Meditarinee

 

Wil je (meer) vegetarisch en gezond gaan eten? Vind je het lastig om gevarieerde en volwaardige vegetarische maaltijden op tafel te zetten? Kan je wel wat inspiratie gebruiken om met (h)eerlijke seizoensproducten de mooiste vegetarische maaltijden te bereiden? Schrijf je in voor deze open kookcursus!

 

Inspirerende kookavonden

Tijdens deze culinaire vegetarische kookcursus ga je aan de slag met eerlijke (biologisch en lokale) seizoensproducten. Je leert o.a. nieuwe combinaties maken met producten uit de (volks)tuin, restjes uit je koelkast en een volwaardig vegetarisch feestmenu. We gebruiken tijdens deze kookcursus geen pakjes, zakjes of kant-en-klare vleesvervangers maar maken alles ‘from scratch’. Kortom een inspirerende cursus waarin je uitgedaagd wordt om thuis smaakvolle en kleurrijke vegetarische maaltijden te koken.

We maken elke kookles verschillende gerechten die mooi op elkaar zijn afgestemd. Naast dat je alles komt te weten over de verschillende bereidingswijzen leer je ook verschillende (basis)kooktechnieken, achtergronden van gerechten/ingrediënten en waar je eventuele ingrediënten kunt kopen.

Data en thema’s kookcursus ‘Vegetarische Keuken’

De gehele kookcursus bestaat uit 3 avonden. De workshops starten om 18.00u en eindigen rond 22.00u. Elke avond heeft een ‘knipoog’ naar een bepaalde keuken.

  1. Mediteraan (dinsdag 20 september)
  2. Midden-Oosten (dinsdag 18 oktober)
  3. Azië (dinsdag 15 november)

Kosten

De kosten van deze kookcursus (3 avonden) zijn € 140,-

Prijs is inclusief bijpassende dranken, koffie/thee en receptuur

LOSSE KOOKWORKSHOP

Het is ook mogelijk om je 1 of meerdere avonden aan te melden. Voor een losse kookles zijn de kosten

€ 49,50 (incl. drankjes & receptuur)

ADRES

StarliciousFood Kookstudio Eindhoven

Visserstraat 16C

5612 BT Eindhoven