Kookworkshop Italiaanse Feestkeuken (VOL)

Datum: 20171129 | Tijd: 18:00-22:00

Italiaanse feestkeuken, koken van Italiaanse gerechten

Nog geen idee wat je wil koken voor de feestdagen? Kan je wel wat inspiratie gebruiken om je vrienden en familie met nieuwe Italiaanse gerechten te verrassen? Zoek niet verder!
Tijdens de kookworkshop ‘Italiaanse Feestkeuken’ gaan we aan de slag met verschillende Italiaanse producten van het seizoen om heerlijke Italiaanse hapjes en gerechten te bereiden. Je maakt kennis met verschillende najaar- en winterproducten, leert nieuwe technieken en feestelijk presenteren.

 

 

Kookworkshop Italiaans koken

De Italiaanse keuken is voor veel mensen een bron van inspiratie om samen met vrienden en familie lang te tafelen. Mooie grote schalen met heerlijke vegetarische-, vlees- en visgerechten komen op tafel. Sommige gerechtjes lenen zich meer uit om per bordje uit te serveren terwijl andere gerechten heerlijk royaal in schalen op tafel kunnen worden gezet. We hebben lekkere recepten voor de workshop klaarliggen, deze mag je uiteraard na afloop meenemen. Tijdens deze workshop werken we met wild, vis en vegetarische gerechten. Voor ieder wat wils.

 

Tips voor de Italiaanse feestkeuken

De feestdagen komen er weer aan en speciaal daarvoor hebben wij extra aandacht voor een feestelijke presentatie van je gerechten maar ook tips over hoe je dingen thuis goed van te voren kunt voorbereiden. Mocht je naar aanleiding van de workshop nog vragen hebben over hoe je bepaalde gerechten het beste kunt voorbereiden zo voor de feestdagen dan horen wij dat ook graag via een berichtje. Wij zijn natuurlijk wel benieuwd naar de ervaringen hoe dat feestelijke etentje thuis is gegaan en zouden die dan ook graag ontvangen via een review.

 

Kookbon als kadotip voor de feestdagen

Heb je nog geen idee wat je je familie of vrienden wilt geven voor Sinterklaas of de Kerstdagen? Heb je nog een idee nodig voor een Kerstpakket of relatiegeschenk?
Dan is onze kookbon een feestelijk cadeau om te geven maar ook super om te krijgen! Het is een apart, smakelijk cadeau voor je vriend(in), familielid maar ook zeker voor collega’s en zakenrelaties!

Adres

StarliciousFood Kookstudio Eindhoven

Visserstraat 16C

5612 BT Eindhoven

Kosten

De kosten van deze kookworkshop zijn € 49,50 p.p. Dit is inclusief consumpties en receptuur